Plukon CFG Nijkerk

Plukon CFG Nijkerk is zowel op de Nederlandse als op de internationale markt actief. Deze locatie is gericht op het snijden, marineren en verpakken van diverse kipproducten. Een zeer gevarieerde groep afnemers wordt bediend met een sterke focus op kwaliteit en voedselveiligheid. Met enkele afnemers wordt intensief samengewerkt op het gebied van productinnovatie. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de allerhoogste standaard en wordt jaarlijks gecertificeerd door gerenommeerde internationale instanties. Plukon CFG Nijkerk beschikt over BRC Highest level – versie 7 AA.

Wattstraat 5
3861 NM Nijkerk
Nederland
+31 (0)33 247 1500
nijkerk@plukon.nl

Stel direct je vraagVacatures Blokker

Master Data Specialist

Voor ons Supply Chain Development team in Wezep (eventueel mogelijkheid andere standplaats) zijn we per direct op zoek naar een Master Data Specialist voor 40 uur per week.

Lees meer

HR Officer

Voor onze P&O afdeling in Goor zijn we per direct op zoek naar een HR Officer voor 32-40 uur per week.

Lees meer

Preventiemedewerker

Voor onze Plukon locatie in Dronten zijn we per direct opzoek naar een preventiemedewerker voor 24 uur per week.

Lees meer

Kandidaat Bandkeurders

I.v.m. een gewenste uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar meerdere Kandidaat Bandkeurders (fulltime in tweeploegendienst).

Lees meer

Allround Monteurs (TD)

Voor onze Technische Dienst in Dronten, Wezep, Goor, Blokker en Ommel zijn we per direct op zoek naar Allround monteurs voor 40 uur per week.

Lees meer

Weekend Demand planner

Ben jij zaterdag of zondag en in de vakantieperioden beschikbaar en wil je onderdeel uitmaken van een team van supply chain experts die Plukon elke dag een stukje beter maken? Wij zijn namelijk op zoek naar een demand planner.

Lees meer

Weekend Productieplanner

Ben jij zaterdag of zondag en in de vakantieperioden beschikbaar en hou jij van puzzelen en van alle stukjes in elkaar laten passen? Heb je affiniteit met food en wordt je enthousiast van een beetje hectiek? Wij zijn namelijk op zoek naar een productie planner.

Lees meer

BBL Technische dienst

Voor onze Technische Dienst in Dedemsvaart zijn we per direct op naar een gemotiveerde enthousiaste persoon die een BBL traject wil aan gaan.

Lees meer

Bijbaantje scholieren

Ben jij een hardwerkende scholier en opzoek naar een bijbaantje op de zondag? Solliciteer dan snel bij onze Plukon locatie in Wezep!

Lees meer

Procesoperator

Wij zijn voor onze vestiging in Ommel, voor de afdeling warm, op zoek naar een procesoperator voor 40 uur per week in een tweeploegendienst.

Lees meer

Mengers

Voor Plukon Wezep zijn wij per direct op zoek naar mengers voor de afdelingen High-Risk en Low-care.

Lees meer

Vrachtwagenchauffeurs

Voor onze afdeling Levende Aanvoer van Plukon Dedemsvaart zijn we per direct op zoek naar aanvoerchauffeurs, zowel fulltime als parttime.

Lees meer

Productiemedewerkers

Voor onze productieafdelingen in Wezep, Dedemsvaart, Goor, Blokker en Ommel zijn we opzoek naar productiemedewerkers.

Lees meer

Operators

Voor onze productielocaties in Dedemsvaart, Blokker en Ommel zijn we per direct op zoek naar Operators voor 40 uur per week.

Lees meer
Menu