Plukon CFG Nijkerk

Plukon CFG Nijkerk is zowel op de Nederlandse als op de internationale markt actief. Deze locatie is gericht op het snijden, marineren en verpakken van diverse kipproducten. Een zeer gevarieerde groep afnemers wordt bediend met een sterke focus op kwaliteit en voedselveiligheid. Met enkele afnemers wordt intensief samengewerkt op het gebied van productinnovatie. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de allerhoogste standaard en wordt jaarlijks gecertificeerd door gerenommeerde internationale instanties. Plukon CFG Nijkerk beschikt over BRC Highest level – versie 7 AA.

Wattstraat 5
3861 NM Nijkerk
Nederland
+31 (0)33 247 1500
nijkerk@plukon.nl

Stel direct je vraag  Vacatures Blokker

  Supply Chain Planner

  Voor onze afdeling Demand Planning in Wezep zijn we per direct op zoek naar een Supply Chain Planner voor 40 uur per week.

  Lees meer

  Weekend Logistiek Planner

  Ben jij zaterdag of zondag en in de vakantieperioden beschikbaar en hou jij van puzzelen en van alle stukjes in elkaar laten passen? Heb je affiniteit met food en word je enthousiast van een beetje hectiek? Wij zijn namelijk op zoek naar een logistiek planner voor onze locatie in Wezep.

  Lees meer

  Planner

  Voor onze afdeling Planning in Ommel zijn we op zoek naar een Planner voor 40 uur per week.

  Lees meer

  HR Stagiair

  Voor onze internationale HR afdeling in Wezep zijn we op zoek naar een HR Stagiair.

  Lees meer

  Hoofd HR

  Voor onze HR afdeling in Dronten zijn we per direct op zoek naar een Hoofd HR voor 40 uur per week.

  Lees meer

  Preventiemedewerker

  Voor onze Plukon locatie in Dronten zijn we per direct opzoek naar een preventiemedewerker voor 24 uur per week.

  Lees meer

  Leerling Bandkeurders

  I.v.m. een gewenste uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar meerdere Leerling Bandkeurders (fulltime in tweeploegendienst).

  Lees meer

  Allround Monteurs (TD)

  Voor onze Technische Dienst in Dronten, Wezep, Goor, Blokker en Ommel zijn we per direct op zoek naar Allround monteurs voor 40 uur per week.

  Lees meer

  Weekend Productieplanner

  Ben jij zaterdag of zondag en in de vakantieperioden beschikbaar en hou jij van puzzelen en van alle stukjes in elkaar laten passen? Heb je affiniteit met food en wordt je enthousiast van een beetje hectiek? Wij zijn namelijk op zoek naar een productie planner.

  Lees meer

  BBL Technische dienst

  Voor onze Technische Dienst in Dedemsvaart zijn we per direct op naar een gemotiveerde enthousiaste persoon die een BBL traject wil aan gaan.

  Lees meer

  Bijbaantje scholieren

  Ben jij een hardwerkende scholier en opzoek naar een bijbaantje op de zondag? Solliciteer dan snel bij onze Plukon locatie in Wezep!

  Lees meer

  Procesoperator

  Wij zijn voor onze vestiging in Ommel, voor de afdeling warm, op zoek naar een procesoperator voor 40 uur per week in een tweeploegendienst.

  Lees meer

  Mengers

  Voor Plukon Wezep zijn wij per direct op zoek naar mengers voor de afdelingen High-Risk en Low-care.

  Lees meer

  Vrachtwagenchauffeurs

  Voor onze afdeling Levende Aanvoer van Plukon Dedemsvaart zijn we per direct op zoek naar aanvoerchauffeurs, zowel fulltime als parttime.

  Lees meer

  Productiemedewerkers

  Voor onze productieafdelingen in Wezep, Dedemsvaart, Goor, Blokker en Ommel zijn we opzoek naar productiemedewerkers.

  Lees meer

  Operators

  Voor onze productielocaties in Dedemsvaart, Blokker en Ommel zijn we per direct op zoek naar Operators voor 40 uur per week.

  Lees meer
  Menu