Innovatie

Wat betekent deze kernwaarde?

Om ook in de toekomst succesvol te zijn, is innovatie voor ons van levensbelang. Elke dag werken we aan het nog smaakvoller maken onze producten. Maar we gaan verder.

Vooroplopen

We willen ook voorop blijven lopen in processen, ingrediënten, verpakking, houderijconcepten en duurzaamheid. Daarom werken we samen met een groot aantal instellingen en innovators. Constant zoeken we de verbinding met mensen die – net als wij – in hun vakgebied voor vooruitgang gaan.

Juist door deze kennis te delen, vormen we een bijzonder kennisplatform. En dat stelt ons in staat op een betere, slimmere en duurzamere manier onze doelen te behalen.

Voorbeelden van onze innovatiekracht zijn het houderijconcept Windstreek en het assortiment koolhydraat-arme stoommaaltijden.

Gerelateerde berichten

Windstreek stal gerealiseerd

Windstreek-stal wordt gerealiseerd

Windstreek-stal wordt gerealiseerd Windstreek is een grote stap verder naar realisatie. In de SBIR-competitie voor duurzame stallen in het landschap eindigde het Windstreekteam (zie foto) met stip bovenaan in het…
Lees meer
Food 100

Plukon Food Group op Food100 lijst

Plukon Food Group op Food100 lijst De jury van Food100 heeft een lijst samengesteld van 50 voedselveranderaars van vandaag en 50 gamechangers van morgen. Ook Plukon Food Group heeft een…
Lees meer