CPO Kees van Oers kondigt vertrek aan bij Plukon

CPO Kees van Oers heeft aan de Raad van Commissarissen van Plukon Food Group aangegeven zijn dienstverband per 1 februari 2018 te willen beëindigen. In de afgelopen 18 jaar is hij binnen Plukon verantwoordelijk geweest voor alle inkoopactiviteiten van de Groep. 

De heer J.B. Steineman, voorzitter van de Raad van Commissarissen, geeft aan zeer erkentelijk te zijn voor de manier waarop Van Oers leiding heeft gegeven aan de inkoop organisatie en de grote bijdrage die hij heeft geleverd aan het succes van de Plukon Food Group de afgelopen jaren.

“Het werken voor een sterk groeiende en succesvolle onderneming is fantastisch, dynamisch, maar daarnaast ook bijzonder intensief. Dit laatste punt heeft geleid tot mijn besluit, waardoor voor mij een andere balans tussen werk en privé mogelijk wordt”, aldus Kees van Oers.

De directie van Plukon vindt het jammer dat Van Oers de onderneming gaat verlaten, maar is blij dat hij zich ook de komende tijd volledig zal inzetten voor Plukon. Inmiddels wordt gezocht naar opvolging.

Achtergrond
De Plukon Food Group heeft ca. 5.500 medewerkers, 18 productielocaties, verwerkt circa 7,6 miljoen kippen per week en verwacht voor 2017 een omzet van circa 1,6 miljard euro,

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Plukon Food Group, Gerda Zijlstra – marketing manager
Tel: +3138 – 3766777