Plukon Convenience Dronten BV

Plukon Convenience Dronten verwerkt verse groenten tot smaakvolle convenience maaltijdcomponenten en -salades. Voedselveiligheid en transparantie spelen hierbij een grote rol.

Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat de producten van Plukon Convenience Dronten vers, veilig en van uitstekende kwaliteit zijn. Zij hechten steeds meer belang aan duidelijke en eerlijke informatie over het product en de herkomst ervan. Plukon Convenience Dronten communiceert helder over de keten. Ook de markt vraagt om gezond en gemakkelijk voedsel. De milieu-impact van het voedsel speelt een steeds grotere rol in de keuzes die consumenten maken. Hier speelt Plukon Convenience Dronten op in door bewuste keuzes te maken voor de inkoop van grondstoffen. Er worden bijvoorbeeld producten aangeboden die langer houdbaar zijn, zonder gebruik te maken van kunstmatige conserveringsmiddelen.

Cellebroederspoort 4
8253 TA Dronten
Nederland
+31 (0)321 382 308 
dronten@plukon.nl

Stel direct je vraagVacatures Dronten

Assistent teamleider

Voor Plukon Convenience Dronten BV zijn we per direct op zoek naar een assistent teamleider m/v voor 38 uur per week.

Lees meer

Allround Monteurs (TD)

Voor onze Technische Dienst in Dronten, Wezep, Goor, Blokker en Ommel zijn we per direct op zoek naar Allround monteurs voor 40 uur per week.

Lees meer

Stageplaatsen

Binnen Plukon Food Group zijn we op zoek naar stagiairs voor de afdelingen HR, Inkoop en Commercie.

Lees meer
Menu