Trainees

Ben jij de ondernemende starter die zich binnen onze internationale organisatie wil ontwikkelen? En durf je het aan om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontplooien door middel van trainingen en coaching? Dan is een traineeship echt iets voor jou. Het traineeprogramma betreft een intensief traject, waarin werken en leren gecombineerd wordt. Als trainee heb je een volwaardige functie binnen onze organisatie.

Hoe ziet mijn traject als trainee eruit?

Door verschillende functies te vervullen op verschillende afdelingen werk je mee aan het realiseren van een dagelijks optimaal resultaat. Daarnaast neem je deel aan diverse projecten, zodat je concreet een bijdrage kan leveren aan het behalen van de ambities die Plukon Food Group heeft.

Tijdens het traject krijg je een mentor, coach en buddy toegewezen die je gaan helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We geven je inzicht in jouw grote kracht, sterke punten, ontwikkelpunten en drijfveren, maar bieden daarnaast ook een uitdagend trainingsprogramma dat je op persoonlijk en professioneel vlak verder gaat helpen. Dit programma ga je samen met andere enthousiaste trainees/starters aan!

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een dynamische omgeving, binnen een organisatie die veel belang hecht aan goed werkgeverschap. Daarnaast vinden wij eerlijkheid en transparantie belangrijk. Zo weet jij wat je aan ons hebt en wij wat we aan jou hebben. Bij ons krijg je de kans je te ontwikkelen in een open en informele bedrijfscultuur. We bieden je:

  • Deelname aan het Plukon Young Professional Programma (18 mnd.) met de focus op (persoonlijk) leiderschap en communicatie
  • Volop ondersteuning om jouw programma tot een succes te brengen
  • De mogelijkheid om erachter te komen wat jij leuk vindt
  • De kans om veel initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te pakken

Bekijk hier de vacatures voor traineeships

Interviews met enkele van onze medewerkers

null
Ilona van Gurp
Productmanager
null
Yadgar Aziz
Leidinggevende productie
null
Gerinda WinkPersoneelsfunctionaris
null
Rolf PendersSupply Chain Trainee
null
Marco van der WoningKwaliteitsfunctionaris
null
Jelle Stroop - Logistiek teamleider
Menu