Rolf Penders
Supply Chain Trainee

Ik ben sinds maart 2018 in dienst bij Plukon Food Group. Hiervoor heb ik mijn master Supply Chain Management afgerond in Tilburg.

Mijn functie binnen Plukon is Supply Chain trainee. Tijdens de eerste fase van mijn traineeship hield ik mij vooral bezig met het operationeel meewerken op de planningsafdeling. Maar ik kreeg tegelijk de kans om de organisatie te ontdekken, onder meer door het meewerken in de productie op verschillende locaties. Nu ben ik alweer beland in de tweede fase van mijn traineeship en ben ik begonnen met meer projectmatig werk en wat operationele taken op de inkoopafdeling. Zo ben ik nu bezig met een software-integratie project en een project om de nauwkeurigheid van de demand forecasting te verbeteren.

Het leukst aan het werken bij Plukon is dat je veel vrijheid krijgt om projecten te onderzoeken. Je wordt bovendien snel betrokken bij interne overleggen. Er wordt echt naar je geluisterd en je krijgt alle kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Plukon is een aantrekkelijke werkgever die de ontwikkeling van medewerkers stimuleert.

Plukon is voortdurend aan het innoveren. Hierdoor liggen er veel kansen om projecten op te pakken. Daarnaast is de Plukon een groeiende organisatie waardoor er ook veel kansen liggen om persoonlijk door te groeien. Als laatste slaat de Plukon momenteel een verjongingsslag. Dit zorgt voor een steeds betere balans tussen jong en oud binnen de organisatie.

Interviews met enkele van onze medewerkers

null
Yadgar Aziz
Leidinggevende Productie
null
Jelle Stroop - Logistiek teamleider
null
Bekijk hier de actuele vacatures
Menu