Miranda Stooter
Productie Trainee

Ik ben begonnen bij de Plukon vestiging in Goor als Allround productiemedewerker. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in de productie, heb ik mijzelf verder ontwikkeld en ben ik doorgestroomd naar de Plukon vestiging in Dedemsvaart. In Dedemsvaart was mijn eerste project het opstarten van de dijvlees-afdeling. Vervolgens ben ik als eerste medewerker op de filetafdeling aan de slag gegaan. Intern ben ik opgeleid tot vervangend teamleider.

Vanaf september 2018 ben ik begonnen bij de Plukon vestiging in Wezep en volg ik het hbo productie traineeship.

Als Productie Trainee ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van leidinggevende taken, efficiënt werken en het uitvoeren van productieopdrachten en verbeterprojecten. Hierbij hoort ook zelfstandig beslissingen durven nemen. Het is een functie met veel afwisselende werkzaamheden. Plukon geeft mij de mogelijkheid om de organisatie van A tot Z te leren kennen. Tijdens het traineeship volg ik samen met twee andere collega’s een hbo-opleiding en worden wij binnen de organisatie begeleid op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Plukon geeft medewerkers de kans om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie.

Aantrekkelijke aspecten van werken bij Plukon zijn de afwisselende werkzaamheden, de doorgroeimogelijkheden en het uitvoeren van leidinggevende taken. Daarnaast ook het draaien van verbeterprojecten en kennis overdragen aan mijn teamleden. Samen als team verbeteringen aanbrengen in het dagelijkse productieproces maakt het voor mij erg leuk!

Interviews met enkele van onze medewerkers

null
Yadgar Aziz
Leidinggevende Productie
null
Rolf Pender
Supply Chain Trainee
null
Bekijk hier de actuele vacatures
Menu