Jelle Stroop
Assistent teamleider
High Risk

Jelle Stroop Assistent Teamleider afdeling High Risk

In 2016 ben ik, Jelle Stroop, begonnen bij Plukon Dedemsvaart als Logistiek medewerker via Olympia. In de eerste drie maanden heb ik verschillende werkzaamheden op de afdeling OVB (ordervoorbereiding) uitgevoerd. Ik kreeg van mijn leidinggevende te horen dat hij dacht dat ik meer kon dan de werkzaamheden die ik nu uitvoerde. Hij bood mij een opleiding naar eigen keuze aan, waarbij de voorwaarde was dat deze opleiding aansloot op de afdeling OVB. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen en en zodoende heb ik voor de opleiding Logistiek Teamleider gekozen. Na mijn contract bij Olympia ben ik via Plukon begonnen met deze studie.

Tijdens mijn opleiding werd ik goed begeleid en kreeg ik genoeg ruimte om bezig te zijn met mijn opdrachten. Naast de schoolopdrachten, ben ik bezig geweest met verschillende projecten binnen Plukon. Deze waren allemaal in het kader van optimalisering en het gebruiksvriendelijker maken van bestaande processen op de OVB. Ik heb mezelf ontwikkeld van medewerker aan de lopende band tot 1e medewerker van de afdeling en vervangend financieel administratief medewerker van de expeditie.

Na het afronden van de opleiding Logistiek Teamleider wilde ik graag verder doorgroeien/leren. Daarom volg ik momenteel de opleiding Logistiek Supervisor. Ik heb toen ook besloten om de overstap te maken naar Plukon Wezep omdat ik hier de mogelijkheid had om de functie van Assistent Teamleider op de afdeling High Risk in te vullen. Een functie die goed op mijn opleiding aansluit.

Plukon geeft medewerkers echt de kans om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Ik ben dan ook erg blij dat Plukon mij de kans heeft gegeven om te groeien als persoon en binnen het bedrijf, dit zal ik ook blijven doen!

Interviews met enkele van onze medewerkers

null
Yadgar Aziz
Leidinggevende Productie
null
Rolf Pender
Supply Chain Trainee
null
Bekijk hier de actuele vacatures
Menu