Werken bij Plukon

Bij Plukon hebben we voortdurend leuke, zelfstandige functies met afwisselende werkzaamheden. Als je voor Plukon kiest kom je te werken bij een innovatief, pragmatisch en gezond bedrijf met toekomst. Je ontvangt een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Plukon conformeert zich aan de ETI Base Code

null
Bekijk hier de actuele vacatures

Meer informatie over afstudeerders/stagiaires

Meer informatie over Trainees

Het sollicitatieproces

Stap 1. Solliciteren

Heb je interesse in een vacature? Solliciteer dan direct via de website door te klikken op de knop ‘solliciteer direct’. Vul je gegevens in en upload een cv en motivatiebrief (uiteraard staan we ook open voor andere creatieve manieren). Als je alles hebt ingevuld klik je op ‘Verstuur sollicitatie’. Als de sollicitatie in goede orde is ingezonden, ontvang je op de website en per mail een ontvangstbevestiging van ons. 

Stap 2. Eerste gesprek

Valt jouw sollicitatie positief op? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek (face-to-face of via video). Tijdens het gesprek zullen de leidinggevende en HR verder ingaan op jouw sollicitatie. We zijn vooral benieuwd naar jouw motivatie en ambitie.

Stap 3. Online assessment

Een assessment kan deel uitmaken van het sollicitatieproces. Dit assessment geeft ons inzicht in je persoonlijkheid, competenties en intelligentie. Tevens geeft het inzicht in jouw voorkeursrollen en match met onze organisatiecultuur. De uitslag van het assessment wordt telefonisch met je besproken of tijdens het tweede gesprek.

Stap 4. Tweede gesprek

Als je alle stappen succesvol hebt doorgelopen, dan zullen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit tweede gesprek gaan we iets meer de diepte in. We willen er achter komen of je een goede match bent voor de functie, de manager, het team, het bedrijf en wellicht de klant. Dit gesprek vindt in vele gevallen plaats met een senior leidinggevende en een (senior) medewerker.

Stap 5. Aanbod

Als laatste stap in het proces zullen we het eens moeten worden over de arbeidsvoorwaarden. Op het moment dat we beiden akkoord zijn met de voorwaarden verwelkomen we je graag bij de Plukon Food Group familie. 

Interviews met enkele van onze medewerkers

null
Ilona van Gurp
Productmanager
null
Yadgar Aziz
Leidinggevende productie
null
Gerinda Wink
Personeelsfunctionaris
null
Rolf Penders
Supply Chain Trainee
null
Marco van der Woning
Kwaliteitsfunctionaris
null
Jelle Stroop Assistent teamleider High Risk
Menu