Trainee Teamleider (locatie Ommel)

Voor onze fileerafdeling in Ommel zijn we per direct op zoek naar een

Trainee Teamleider

voor 40 uur per week

Wat ga je doen?
Als trainee teamleider ga je aan de slag binnen de productieafdeling van onze Plukon locatie in Ommel. Jij geeft direct leiding aan een groep productiewerkers, zorgt ervoor dat de machines goed afgesteld staan en dat er een soepele productievoortgang kan plaatsvinden. Naast je dagelijkse operationele werkzaamheden is er ook ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Jouw taken en verantwoordelijkheden als trainee teamleider zijn de volgende:

 • Geeft direct leiding aan een variabel aantal productiemedewerkers aan de lijn
 • Zorgdragen voor realisatie van de geplande productie van jouw lijn binnen de gestelde tijd volgens de geldende normen
 • Neemt tijdens pauzes van collega’s tijdelijk meerdere lijnen waar
 • Ziet toe op een soepele productievoortgang op de aanwezige apparatuur. Signaleert afwijkingen en verhelpt deze. Lost eventuele stagnatie zoveel mogelijk zelfstandig op. Waarschuwt bij storingen de productiemanager
 • Stelt voor aanvang van de productie, ’s morgens, bij product wisseling en bij pauzes, de machines in
 • Borging BRC certificering, kwaliteit, veiligheid, voedselveiligheid, het naleven van de geldende hygiëne- en gedragsregels en het schoonhouden van de werkplek

Hoe ziet mijn traject als trainee eruit?
De trainee teamleider zal vier dagen per week aan de slag gaan in de operatie en volgt één dag in de week de opleiding tot productieleider. Je krijgt een mentor, coach en buddy toegewezen die je zullen helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We geven je inzicht in jouw grote kracht, sterke punten, ontwikkelpunten en drijfveren. Tijdens dit traineeship ga jij je ontwikkelen van junior teamleider tot ploegleider.

Voor welke organisatie ga je aan het werk?
Plukon Food Group is in Europa één van de grootste spelers op de markt voor pluimveevlees met elf slachterijen en meerdere verwerkings- en verpakkingsbedrijven in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Daarnaast ontwikkelen, produceren en vermarkten we ultra verse en gepasteuriseerde maaltijden. Bij Plukon Food Group werken ruim 5000 mensen.

In Ommel bevindt zich een uitsnijderij van pluimveevlees ten behoeve van de Ierse en Britse foodservice markt. Daarnaast vindt in Ommel de productie van maaltijdcomponenten en voorgegaarde producten plaats en worden versproducten verpakt bestemd voor de retail en foodservice markten.

Wie zoeken wij?
Functie eisen:

 • HBO werk-/denkniveau
 • Affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie
 • Kennis van voedselveiligheid, HACCP
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Competenties:

 • Overtuigend, kan medewerkers motiveren
 • Teamplayer met goede communicatie vaardigheden
 • Flexibel
 • Betrokken

Wat bieden wij jou?
In het Plukon traineeship heb jij de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk- en professioneel vlak. We bieden je een mooie afwisseling van praktijkervaring, trainingen en coaching. Tijdens het traineeship krijg je alle aspecten te zien van onze fileerafdeling in Ommel en kan je groeien naar het niveau van ploegleider.

Enthousiast geworden?

Stuur dan snel jouw recente CV met motivatiebrief naar m.janssen@plukon.nl. Wanneer je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Maikel Janssen. Een capaciteitentest en persoonlijkheidsvragenlijst kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

De sluitingsdatum van deze vacature is: 3-5-2018

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Deel deze vacature:

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.