Stagiair Supply Chain (Chailley, Frankrijk)

Voor de Plukon locatie Chailley in Frankrijk zijn wij op zoek naar een

Stagiair Supply Chain

voor een periode van 4 tot 6 maanden

Wat ga je doen?
Als Stagiair Supply Chain ga je voor de Plukon locatie in Chailley de totale supply chain, bewegingen en kosten in kaart brengen. Je onderzoekt alle logistieke stromen van begin tot eind en maakt hier een complete analyse van. Je werkt samen met logistieke verantwoordelijken, lokale plant managers, controllers en eindverantwoordelijken vanuit het hoofdkantoor in Chailley. Op basis van dit rapport ben je in staat verbetervoorstellen te doen, alle logistieke stromen en kosten in een heldere analyse weer te geven, faalkosten vast te stellen en de conclusies van het onderzoek om te zetten naar een implementatieplan.

Voor welke organisatie ga je aan het werk?
Plukon Food Group is in Europa één van de grootste spelers op de markt voor pluimveevlees met elf slachterijen en meerdere verwerkings- en verpakkingsbedrijven in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Polen. Daarnaast ontwikkelen, produceren en vermarkten wij ultraverse en gepasteuriseerde maaltijden.

Wie zoeken wij?

Studenten met:

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Een studie in de richting van supply chain management (3e of 4e jaars)
  • Een goede beheersing van de Franse taal
  • Een uitstekende beheersing van de Engelse taal
  • Affiniteit met de voedingsindustrie
  • Een rijbewijs
  • Energie en enthousiasme om in het buitenland te werken

Als persoon ben je gedreven en nieuwsgierig aangelegd. Je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag met als doel continu te willen verbeteren. Je bent een pragmatische zelfstarter die het overleg met collega’s niet uit de weg gaat.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een zeer uitdagende en leerzame internationale stageopdracht binnen de Plukon Food Group. Je bent tijdens deze stage gestationeerd in Frankrijk in de omgeving van Chailley. Op het kantoor werken ook collega’s vanuit België en Nederland. Je werkt in een enthousiast en gepassioneerd team!

Enthousiast geworden?

Stuur dan snel jouw recente CV met motivatiebrief naar sollicitaties@plukon.nl t.a.v. Steffen Westra. Wanneer je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met Steffen Westra; 038-3766637.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Deel deze vacature:

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.