Leerling Bedrijfskeurders Pluimvee (locatie Dedemsvaart)

Voor Plukon Food Group in Dedemsvaart zijn we per direct op zoek naar een

(leerling)bandkeurder

voor 40 uur per week

Wat jij gaat doen?
In deze uitdagende rol draag je de verantwoordelijkheid voor de volgende taken:

  • Het keuren van de geslachte kip en het organenpakket en  beoordeelt of deze geschikt is voor verdere bewerking en uiteindelijk menselijke consumptie.
  • Je bewaakt daarmee de voedselveiligheid en de kwaliteit van ons product.
  • De toekomstige bedrijfskeurders starten met een pittige, gerichte vakcursus van ca. 8 weken waarin o.a. snijvaardigheid, de anatomie van de kip en ziektes en gebreken aan bod komen. De opleiding volg je bij SVO.
  • Een bedrijfskeurder werkt als productiemedewerker op de eigen afdeling en werkt volgens een rooster als bedrijfskeurder op de Panklaar.
  • Omdat de bedrijfskeurder van groot belang is voor ons productieproces en omdat de opleiding kostbaar is, zijn wij voor deze functie op zoek naar productiemedewerkers die zich voor langere tijd willen verbinden aan deze functie.

Voor welke organisatie ga je aan het werk?   
Plukon Food Group is een bedrijf dat supermarkten en groothandels bedient met een breed aanbod van kipproducten. Daarnaast produceren wij ook heerlijke wokgerechten, stoommaaltijden en maaltijdsalades. In Europa zijn we één van de grootste spelers op de markt.

Wie zoeken wij?

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk), dit is i.v.m. de opleiding door SVO een harde eis
  • Minimale leeftijd van 18 jaar in verband met het werken in ploegendienst
  • Aantoonbare snijvaardigheid is een pre
  • Bereidheid om meerdere jaren als bedrijfskeurder ingezet te worden
  • Bereidheid om in ploegendienst te werken

Ben je al in bezit van een (verouderd) diploma Bedrijfskeurder Pluimvee, word je ook van harte uitgenodigd te reageren op deze vacature.

Wat bieden wij jou?
Een leuke en afwisselende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Je bent werkzaam tegen goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.

Enthousiast geworden?

Stuur dan snel jouw recente CV met motivatiebrief naar Karlijn van Heerde (k.vanheerde@plukon.nl). Wanneer je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, neem dan contact op met de afdeling Panklaar (0523-625151).

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Deel deze vacature:

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.