Werken bij Plukon

Onze medewerkers maken Plukon Food Group. Wil je werken bij Plukon? Dan word je uitgedaagd om elke dag het beste uit jezelf te halen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van goede arbeidsomstandigheden, veiligheid en gezondheid. Zo creëren we een plezierige en veilige werkplek. Samen werken we aan de hoge kwaliteit van de producten van Plukon.

Plukon vacatures

Werken bij Plukon betekent voortdurend leuke, zelfstandige functies met afwisselende werkzaamheden. Bij ons ben je zeker van een innovatief, pragmatisch en gezond bedrijf met toekomst. Ook krijg je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij jou voldoende kansen om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wil je werken bij Plukon? Bekijk dan snel de Plukon vacatures.

Vacatures voor trainees bij Plukon

Ben jij de ondernemende starter die zich binnen een internationale organisatie wil ontwikkelen? En wil jij jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontplooien door middel van trainingen en coaching? Kom dan als trainee werken bij Plukon Food Group! Het traineeprogramma betreft een intensief traject, waarin werken en leren gecombineerd wordt. Als trainee heb je een volwaardige functie binnen onze organisatie. Zie jij het wel zitten om te komen werken bij Plukon als trainee en om alle fijne kneepjes van het vak te leren? Kijk snel tussen onze vacatures of er iets voor jou tussen zit!

Vacatures voor stagiaires en afstudeerders bij Plukon

Je studie bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen. Stages, afstuderen en het schrijven van een scriptie horen daar zeker bij. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om het echte bedrijfsleven te ervaren. Daarnaast biedt deze periode de kans om te kijken of er voor jou een toekomstige carrière bij Plukon in het verschiet ligt. Of het nu gaat om een snuffelstage, meeloopstage of scriptie, binnen Plukon Food Group hebben we regelmatig plekken beschikbaar. Wil jij werken bij Plukon als stagiaire? Kijk snel op onze vacaturepagina of er een leuke vacature tussen zit!

null
Bekijk hier de actuele vacatures

Interviews met enkele van onze medewerkers

null
Ilona van Gurp
Productmanager
null
Yadgar Aziz
Leidinggevende productie
null
Gerinda Wink
Personeelsfunctionaris
null
Rolf Penders
Supply Chain Trainee
null
Marco van der Woning
Kwaliteitsfunctionaris
null
Miranda Stooter
Productie Trainee
Menu