Plukon Food Group investeert versneld 12 miljoen in hoofdvestiging Frankrijk

Plukon Food Group investeert in 2017 versneld 12 mln. euro in de uitbreiding van haar Franse hoofdvestiging in Chailley. Door de investering van 12 mln. euro zal het slachtvolume bijna worden verdubbeld van 400.000 naar 700.000 kuikens in de week.

De productielocatie in Chailley is sinds de recente overname van DUC de hoofdvestiging van Plukon Food Group in Frankrijk. Daarom investeert Plukon Food Group versneld een groot deel van de bij de overname beloofde 20 mln. euro in deze productielocatie. CEO Peter Poortinga zegt hierover: ‘Het is belangrijk deze investering te doen op onze hoofdvestiging in Frankrijk om innovatie en groei te stimuleren.’ Plukon Food Group heeft bij de overname al 802 arbeidscontracten voor 4 jaar gegarandeerd. Met de versnelde investering onderstreept Plukon Food Group nogmaals het belang van de overname van DUC voor de groei van Plukon Food Group in Frankrijk.

De DUC organisatie staat onder leiding van de algemeen directeur Damien Calandre. Samen met het management team van DUC heeft Plukon Food Group hoge verwachting van de uitvoering van haar Franse retail strategie.

Menu